BRASSERIE HET HART VAN ZUID

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 175 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Brasserie Het Hart van Zuid. Meer weten? Ontdek meer

17 okt 2022 om 21:54 Heerlijk eten, leuke mensen en een snelle bezorging! Hier bestel ik vaker!
14 okt 2022 om 14:19 Broodjes smaakten goed en goed belegd maar voor dit bedrag zijn de broodjes veel te klein. Alle collega's hebben nog trek.
5 okt 2022 om 13:38 Vriendelijke bezorgster, snelle levering. Was een tikkie te duur voor het ietwat kleine broodje (2x een plakje brood van 10x6cm, dat overigens wel goed belegd was) dat je krijgt. Cheesecake erg lekker maar mistte de slagroom die erbij zou zitten.
5 sep 2022 om 15:46 Niets bijzonders. Te duur voor wat je krijgt
8 jul 2022 om 21:43 Heerlijke broodjes we hebben genoten en echte verse jus en niet uit een pak. We gaan hier zeker nog een keer bestellen!!!
26 mei 2022 om 18:18 De broodjes waren nog heerlijk warm bij aankomst. De smoothies waren vers en netjes verpakt. Vriendelijke bezorgster! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!
25 feb 2022 om 17:18 Broodje carpaccio + cheesecake besteld. Was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.
22 feb 2022 om 16:14 Belachelijke prijzen voor wat je krijgt
11 feb 2022 om 15:52 Panini en broodje erg lekker. Ook netjes verpakt
31 jan 2022 om 15:06 Heerlijke panini en jus. En vanwege verjaardag een versiering en felicitatie op de tas!
18 jan 2022 om 15:13 Erg goed. Werd ook vermeld dat 30 min kon duren. Altijd netjes en prima vers eten.
2 jan 2022 om 22:33 Panini was nog lekker warm.. smoothie heerlijk koud .. zeer smakelijk en voor herhaling vatbaar